Játékhírek röviden

Játékhírek röviden

2001. szeptember 12. 23:22, Szerda
S.W.I.N.E. bejelentés, képek

A Fishtank Interactive ma sajtóközleményben tudatta, hogy egy humoros realtime stratégián dolgozik, amelyet a jövő hónapban fog megjelentetni. A S.W.I.N.E. nevű programban a játékos a békeszerető Nyusziknak segít megtámadni a gonosz Malackákat. Habár a történet és a cselekmény eléggé gyermeteg, a RTS motor nagyon ütősre sikeredett: gyögyörű grafika, életszerű fizikai körülmények, és kiélezett AI jellemzi az engine-t. A nehézségre jellemző, hogy különböző mentalitású AI játékosok ellen különböző taktikát kell bevetnünk, amelynek ráadásul alkalmazkodni kell a terepviszonyokhoz is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Jellezők:
  • Realisztikus gravitáció, mozgások, és környezet
  • Időjárás effekt
  • 15 egyjátékos küldetés minden fajnál
  • Multiplayer lehetőségek
  • 10 multiplayer map
  • Humoros bejátszások
  • Pályaszerkesztő



    Commandos 2 már e hónapban

    Az Eidos bejelentette, hogy elkészült a Commandos 2 és szeptember 20-án kerül a boltok polcaira. A sokak által várt real-time taktikai játékról bővebb infó található a hivatalos weboldalon.





    From Dusk till Dawn elkészült

    A DreamCatcher ma bejelentette, hogy elkészült a borzalmas From Dusk till Dawn (alkonytól pirkadatig) nevű horrorjátéka. A film alapján készült programban a játékos feladata hogy megszökjön egy hightech börtönből, melyet vámpírok és egyéb hátborzongató lények őriznek. A feladat végrehajtását megkönnyítik a 16 reánk váró pályán elvétve megtalálható UZI-k, gránátvetők, savszórók, lángszórók és egyéb nagyhatásfokú műszerek.





    Első Worms Blast képek

    Team 17 publikálta az első képeket a nagysikerű Worms játékok folytatásának szánt Worms Blastból. Aki nem tudná a worms játékokban az a feladat, hogy egy aknavetővel és egyéb fegyverekkel felszerelt giliszta bőrébe bújva ügyesen likvidáljuk az ellenséges gilisztákat. A tüzelés során meg kell határozni a lövedék röppályáját és sebességét, amelyet külső tényezők is befolyásolnak (pl. szél), így sok gyakorlás szükséges a gilisztakommandó vezetéséhez. A PC-s megjelenés novemberben.

    Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
    Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


  • Listázás a fórumban 
    Adatvédelmi beállítások