Megarace, harmadik nekifutás

Megarace, harmadik nekifutás

2001. szeptember 24. 20:42, Hétfő
Bizonyára sokan emlékeztek még a valamikor a kilencvenes évek közepe táján megjelent két Megarace epizódra, melyek órákra/napokra a monitorok elé szegezték a futurisztikus autóversenyek rajongóit. Akkoriban mindkét rész szép sikereket mondhatott magáénak, köszönhetően a soha nem látott kidolgozottságú (előre renderelt) 3D-s pályáknak, és nem utolsósorban a versenyeket kommentáló, enyhén (?) lökött Lance Boyle-nak.

A DreamCatcher döntött most úgy, hogy itt az ideje feléleszteni a mítoszt, és egy, a sorozat régi nagy híréhez méltó folytatással megörvendeztetni a Wipeout-szériára átszokott Megarace fanokat. Ennek örömére jelentősen át is alakították az eredeti játékot: a pre-renderelt pályákat kihajították (ez mondjuk így is van rendjén 2001-ben), csináltak egy csillogó-villogó 3D motort a játékhoz, visszahozták Lance-et (aki továbbra is nagyon lökött), és az eddigi, roppant fura kinézetű autókat lecserélték roppant fura kinézetű lebegő járgányokra (csak hogy a Wipeout rajongók is otthon érezzék magukat). Az játék alapjaihoz szerencsére kevésbé nyúltak hozzá, most is pénzért folyik majd a verseny, tisztességtelen eszközök (rakéták, olajfoltok, és jó pár agyament fegyver) bevetésével. Két viadal közt új fegyvereket és alkatrészeket vásárolhatunk, sőt, modulok beszerelésével járgányunk jellemzőit (Speed, Assault, Defense kategóriákban) is módosíthatjuk. Pályák lesznek bőven, mintegy 33 különböző környezetben mérhetjük majd össze tudásunkat, egy tucatnyi járműből választva ki a nekünk legszimpatikusabbat.

A fejlesztők gondoltak a társaságban versenyezni vágyókra is, azaz természetesen nyomulhatunk majd többen egymás ellen, sőt, a hagyományos multiplayer játékmódokon kívül még Capture the Flag-ezhetünk is egy jót, ha éppen úgy tartja úri kedvünk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások