Vin Diesel alakítja Hitmant

Vin Diesel alakítja Hitmant

2005. június 18. 17:44, Szombat
Az Eidos és Diesel egymás tenyerébe csapott, így Agent 47 barátunk kalandjait hamarosan a mozikban is élvezhetjük.

A jó öreg Vin Diesel tavaly nagyot homorított a Chronicles of Riddick című alkotással. Bár a film alig átlagosnak volt mondható, a filmhez kapcsolódó játék komoly szakmai és közönségsikereket ért el. Nem csoda, kopasz barátunk dedikáltan játékőrült, ráadásul jó rég kezdte az ipart, ceruzával, papírral, szerepjátékkal.

Az általa alapított Tigon Studios természetesen ebben a projektben is szerepel, így vélhetően a film mellé játék is érkezik, ahogyan az manapság oly divatos. A leendő film rendezője egyelőre nem ismert, de számos neves szakember, többek között Charles Gordon (a Die Hard sorozat producere) és Adrian Askarieh (a Spy Hunter producere).


Diesel és cége, a Tigon már fel is vette a kapcsolatot a dán IO Interactive fejlesztőivel, hogy az alkotómunka minél probléma mentesebb legyen. Az együttműködés még nem érinti a Hitman: Blood Money című, szeptember 15-én megjelenő részt (sajnos).

A sorozat diadala egyébként még 2000-ben kezdődött, a Hitman: Codename 47 című alkotással. A játékban egy nemzetközi bérgyilkos akcióit követhettük nyomon, változatos célpontokkal, helyszínekkel és eszközökkel. Ezt követte 2002 októberében a Hitman 2: Silent Assassin, majd a Hitman: Contracts tavaly áprilisban. A magyar játékosok pedig örültek, hogy kétszer is találkozhattak hazai helyszínnel, a Gellért Szállóval.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások