Tarantino rendezi a Beverly Hills-i zsaru folytatását

Tarantino rendezi a Beverly Hills-i zsaru folytatását

2005. június 14. 18:14, Kedd
Quentin Tarantino a lecsúszott sztárok megmentője. A Ponyvaregénnyel az égbe röpítette John Travoltát (aki onnan újra hatalmasat zuhant), a Kill Billel pedig Uma Thurmant tette A-kategóriás sztárrá. Bár eddigi karrierje során mindösszesen hét filmet forgatott, sztárok egész sora várakozik készen arra, hogy felkérje őket egy szerepre legújabb filmjében.

És itt jön a képbe Eddie Murphy. Az az Eddie Murphy, aki a '80-as években Hollywood élvonalába tartozott olyan filmekkel, mint a Beverly Hills-i zsaru, az Amerikába jöttem vagy a 40 óra két része, míg manapság gyerekfilmekre (Oviapu) vagy félresikerült sci-fi-kre (Pluto Nash) pazarolja tehetségét. Az utóbbi időben egyetlen igazi sikere a Shrek című animációs film két része volt, így nyugodtan modhatjuk, hogy épp Tarantinonak való sztár.



Murphy és Tarantino egy közös filmjük forgatásán találkoztak először össze, ahol Hollywood rendező fenegyereke állítólag teljes vehemenciával magyarázta Murphy-nek, hogy milyen szívesen leforgatná a színesbőrű rendőr legújabb részét. Murphy egyenlőre még nem bólintott rá, de nyilatkozataiban egyértelműen utal rá, hogy belemenne a "játékba".

Abban biztosak lehetünk, hogy ha elkészül az új "zsaru-epizód", az stílusában teljesen más lesz, mint az eddigi részek, hiszen Tarantino filmjei mindig is brutálisan realista ábrázolásmódjukról voltak híresek. Reméljük a legjobbakat.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások