Renée Zellweger ázsiai remake-ben

Renée Zellweger ázsiai remake-ben

2005. október 2. 17:23, Vasárnap
Renée Zellweger ma napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott színésznője. Amint arról már mi is beszámoltunk, jövőre láthatjuk musicalben valamint vígjátékban is.

Ám úgy tűnik neki ez nem elég! Elvállalta ugyanis a nagysikerű ázsiai horrorsorozat, A szem amerikai változatának főszerepét. A 2002-es eredeti film története egy szemműtéten átesett nőről szól. A szaruhártya-átültetés után a nőt furcsa látomások kezdik el gyötörni.

Az amerikai verziót az eredetit is jegyző Hideo Nakata rendezi majd. Az úriember nevéhez fűződik még többek közt az eredeti Kör, a Ringu-sorozat is. Amerikában saját horrorjának, a Kör 2-nek a feldolgozásával mutatkozott be, ám a film mind anyagilag mind kritikailag megbukott. A filmet Tom Cruise produkciós cége készíti a Paramount Pictures részére. A forgatókönyvet az eredeti alapján Sebastian Gutierrez és Hillary Seitz készíti.

Nem a szőke színésznő az első sztár, aki kirándulást tesz az ázsiai horrorok világába. Naomi Watts a Kör 1-2-ben, Sarah Michelle Gellar Az átokban és legutóbb Kate Hudson A titkok kulcsában menekülhetett az életéért.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások