Decemberben forgatják a Rocky VI-ot

Decemberben forgatják a Rocky VI-ot

2005. október 12. 16:48, Szerda
Sylvester Stallone a '80-as, '90-es években Arnold Schwarzeneggerrel közösen birtokolta az akciósztárok trónját. 1997-es Copland című filmje óta azonban nem igazán keresgélik a producerek.

Az utóbbi időkben folyamatosan bukást produkáló (D-Tox, Get Carter) színész utoljára a 2003-as Kémkölykök 3D-ben tűnt fel a vásznakon. Most azonban úgy döntött, ideje visszatérnie.



Ehhez kedvenc karakterét hívja segítségül: a bokszlegenda Rocky Balboát. A forgatókönyv készen áll. Rocky magányosan és unatkozva tengeti mindennapjait. Életébe mindössze a néha-néha megrendezett helyi bokszmeccsek hoznak változatosságot, melyeknek ugyan tétje nincs, ám segítenek karbantartani őt. Élete azonban nagy fordulatot vesz, mikor kiderül: következő ellenfele az egykori nehézsúlyú világbajnok, Mason "The Line" Dixon lesz. Élete ismét a média és a figyelem középpontjába kerül.

A filmet december elején kezdik forgatni Los Angelesben. A rendező maga a főszereplő, Sylvester Stallone lesz. Dixont a hírek szerint Vin Diesel alakítja majd. A film jövőre, a Rambo 4-gyel együtt támad a mozivásznakon.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások