Mégsem lesz közös Tarantino-Rodriguez film?

Mégsem lesz közös Tarantino-Rodriguez film?

2006. április 7. 17:00, Péntek
Érdekes és egyben elszomorító hír ütötte fel a fejét a filmes világban. Quentin Tarantino és Robert Rodriguez legújabb közös munkája, a Grind House forgatása ugyanis félbeszakadt.

A Grind House forgatása már jópár hete zajlik Texas államban, Austinban. A film Tarantino és Rodriguez rendezésében készül. A két, egyenként egyórás részből álló mozi alól azonban úgy tűnik, a gyártó stúdió kihúzta a szőnyeget.

"Sajnos a szóbeszéd igaz" - állítja az egyik, magát megnevezni nem kívánó stábtag. "Az igazság az, hogy a csapat nagy része már haza is utazott. Ennek oka az, hogy Rodriguez ezalatt a két hét alatt el is költötte a gyártási költséget, pedig még az első órás résszel sem vagyunk kész."


Mások arról panaszkodnak, hogy Rodriguez egy-egy jelenetet képes akár egy napig is forgatni. A kezdő képsorokat például 7-8 alkalommal rögzítette, mindig más kameranézetből. Egyébként a rendező karrierjében először történik meg, hogy átlépi a kiszabott kereteket. Eddigi filmejit mindig jóval az előírt költségek alatt hozta ki.

Mindenesetre reméljük a legjobbakat, hiszen egy ilyen páros produkciója egyszerűen nem bukhat meg.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások