Itt a Grind House előzetese!

Itt a Grind House előzetese!

2006. október 12. 22:20, Csütörtök
Végre megérkezett Quentin Tarantino és Robert Rodriguez legújabb közös munkájának első előzetese. Tessék belépni, itt a Grind House trailer!

Nem tegnap volt, hogy megérkeztek az első plakátok Quentin Tarantino és Robert Rodriguez legújabb filmjéhez. Azóta azonban nagy volt a csend a Grind House háza táján.

Ám bátran kijelenthetem, hogy megérte várni! A mai napon ugyanis - szinte a semmiből - előbukkant a már említett film előzetese. A trailer itt tekinthető meg. Kéretik a kép közepére kattintani, majd hátradőlni és élvezni a közel egy perces akció és horror-orgiát.

A Grind House kettő, egyenként másfél órás fejezetből áll majd. Az egyik címe Planet Terror lesz, melyet Robert Rodriguez rendez majd. A műfaját tekintve kemény trash-horror története továbbra sem ismert. Az előzetes alapján azonban úgy tűnik, hogy a rossz oldalon a manapság ismét divatos zombik állnak majd.

A másik címe Death Proof és Mr. Tarantino rendezi. A középpontban egy örült gyilkos áll, akit Kurt Russell alakíthat. A két epizód között - és közben is - fals reklámok és filmelőzetesek szórakoztatják a nagyérdeműt. Már nagyon várjuk!

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások