Van képünk hozzá: Shrek, the Third

Van képünk hozzá: Shrek, the Third

2006. október 25. 15:22, Szerda
Végre megérkezett a jövő májusában bemutatásra kerülő Shrek 3 első képkockája. A festménynek is beillő kép alapján leszögezhetjük, hogy humorból most sem fogunk hiányt szenvedni.

Bizonyára mindenki emlékszik a DreamWorks világhírű karakterére. A klasszikus meséket alaposan kifigurázó, undorító és alpári módon viselkedő ogre minden korosztály tetszését elnyerte.

Shrek két világsikert már elkönyvelhet és úgy tűnik érik a harmadik is. A hivatalosan Shrek, the Third címet kapott harmadik részből megérkezett az első kép, mely előrevetíti a humor és minőségi animáció képét.


Túl az Óperencián birodalom lánycsapata

A történet szerint Shrek és Fiona átköltöztek Túl az Óperenciánra, hogy majdan irányítsák a királyságot. Ám ez - természetesen - nem megy egyszerűen. A király ugyanis örököst szeretne. Ha ez nem sikerül, mehetnek vissza a mocsárba. Ezért Shrek felkerekedik, hogy Csizmás Kandúr és Szamár segítségével megtalálják a megfelelő trónörököst. Fiona pedig otthon veszi fel a harcot a Szőke Herceg ellen.

A történetben felbukkan még a precíz, de szarkasztikus Hófehérke, a hatalomvágyas-kleptomániás Csipkerózsika és a megszállottan rögeszmés Hamupipőke is. A harmadik rész 2007. május 18-án kerül mozikba.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások