Stallone Tarantino filmjében

Stallone Tarantino filmjében

2006. december 8. 10:53, Péntek
Sylvester Stallone a Rocky Balboa és a Rambo IV leforgatása után legközelebb a lecsúszott színészek megmentője, Quentin Tarantino Inglorious Bastards című második világháborús filmjében domborít.

Tarantino immáron biztosan ki fogja érdemelni a lecsúszott színészek megmentője titulust. John Travolta és Uma Thurman (aki a Kill Bill-szériával ért el világhírt) után most Sylvester Stallone a soros.

A jelenleg a Rocky Balboa utómunkálatait és a Rambo IV előkészületeit végző Sly Tarantino Inglorious Bastards című filmjében vállalt szerepet. A második világháborúban játszódó történet erősen hajaz a klasszikus Piszkos 12-re. Adott egy csapat kivégzésre váró katona, akik az utolsó pillanatban megkapják a lehetőséget, hogy jóvá tegyék eddigi bűneiket.

Tarantino a jelenleg is forgó Grind House-ban is szerette volna szerepeltetni a színészt, ám Sly épp a Rocky Balboa forgatásával volt elfoglalva és nem ért rá. Azt azért tegyük hozzá, hogy csak egy apró mellékszerep lett volna, ez azonban főszerep. Így kell ezt.

Az Inglorious Bastards forgalmazását a The Weinstein Company vállalta be. A film 2008-ban kerül a mozikba.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban