Új 300 és TMNT előzetesek

Új 300 és TMNT előzetesek

2006. december 10. 15:54, Vasárnap
A hétvégén megérkezett a netre két régen várt film újabb előzetese. Az első a Frank Miller történetéből készülő 300, a második pedig a TMNT.

Frank Miller napjaink egyik legismertebb képregényese (persze Stan Lee után). A Sin City sikere után számos történetét viszik filmre. Ezek közül a legnagyobb érdeklődésre a 300 számíthat. A filmhez már közöltünk képeket és az első hivatalos előzetest is közzétettük. Ám nem mehetünk el szó nélkül az újabb trailer mellett sem.



A 300 története egészen a thermopülai csatáig nyúlik vissza. Az i.e. 481-480 között zajló háborúban Leonidas király, a spártaiak uralkodója 300 katonájával szállt szembe a Xerxes irányította hatalmas perzsa haddal. A spártaiak dicső és hősies helytállása végül arra ösztönözte a többi görögöt, hogy összefogjanak és közös erővel állítsák meg a perzsa katonákat.

A második a hazánkban is töretlen népszerűségnek örvendő pizzamániás Tini nindzsa teknőcök egész estés CGI-animációs filmje. A Warner Bros. felügyelete mellett készülő produktum előzetese itt tekinthető meg.



Miután leszámoltak ősi ellenségükkel, Zúzóval, a négy teknős családként nőtt fel. Azonban a béke és nyugalom nem tarthat sokáig. Egy őrült iparmágnás, bizonyos Max Winters óriás monstrumai élén szeretné átvenni a hatalmat a világ felett. Ezt természetesen Leonardo, Michelangelo, Donatello és Raphael nem nézheti tétlenül és April O'Neil valamint Casey Jones segítségével szembeszállnak a gonosszal.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások