Vic és Vincent Vega egy filmben

Vic és Vincent Vega egy filmben

2006. december 11. 12:37, Hétfő
Quentin Tarantino nem pihen. Az Inglorious Bastards mellett másik filmterv is foglalkoztatja, melyben összehozná két kultikus karakterét. Ők Vic Vega (Kutyaszorítóban) és Vincent Vega (Ponyvaregény).

Arról mi is beszámoltunk, hogy Sylvester Stallone is szerepet kapott a háborús filmben, de mellette Tim Roth, Eddie Murphy, Paul Walker, Adam Sandler, Michael Madsen és Christopher Walken is szerepelnek majd. Az Inglorious Bastards-ról az is kiszivárgott, hogy a közel 700 oldalas forgatókönyvet három részben láthatja a közönség.



De térjünk vissza a Vega-duóhoz. Bizonyára mindenki emlékszik Vic és Vincent Vegára. Vic Vega QT első sikerfilmjének egyik meghatározó szereplője. A Michael Madsen alakította karakter a Kutyaszorítóban füleket vágott le és dalolászott. Vincent Vega John Travolta megmentője, aki a Ponyvaregényben híressé vált táncával lett halhatatlan.

Nos, QT úgy döntött, összeereszti a két karaktert egy film erejéig. A rendező azonban komoly bajban van, hiszen a két szereplő meghalt saját történetében, Travolta és Madsen pedig túl öregek egy előzmény-mozihoz. Így Tarantino ötletes döntéssel állt elő: Vic és Vincent ikertestvérei Amszterdamból Los Angeles-be utaznak, hogy megbosszulják testvérük halálát.

A tervre eddig egyedül Madsen bólintott rá. Aki ismeri a sztorit, az tudja, hogy Travolta mellé legalább Bruce Willist is meg kell nyernie Tarantinonak, hiszen végül is ő lőtte le testvérét.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások