Játékot kap a Testvérbosszú is

Játékot kap a Testvérbosszú is

2011. március 22. 16:54, Kedd
A jelek szerint újabb kultikus film kap saját játékot, hiszen a hírek szerint már javában készül a The Boondock Saints (Testvérbosszú) videojáték.

A dolgot az eddig két részt megélt film rendezője, Troy Duffy jelentette be egy interjúban. "Gondolkodtunk rajta, hogy játékot készítünk a Testvérbosszúból és ezért elmentem ezekhez a srácokhoz, akik elmondták az elképzeléseiket és megmutatták azt, amit eddig csináltak. A program egy része már kész is van és játszottam is vele. Nagy élmény volt."



Conner és Murphy MacManus ikertestvérek, akik egy adag bátorságért nem mennek a szomszédba. Egy nap összetűzésbe keverednek a fél Bostont rettegésben tartó orosz maffiával és ennek eredményeként két gengszter holtan marad a helyszínen. A rendőrség annak láttán, hogy a fiúk elvetemült bűnözőket tettek el az útból, szemet huny az eset fölött. Hamarosan újabb közveszélyes alvilági alakok holttestére bukkannak, s felmerül a gyanú: az ikrek folytatják igazságosztó akciójukat az eddig érinthetetlennek hitt fő maffiózók ellen.

A The Boondock Saints The Game még nem rendelkezik se megjelenési dátummal sem pedig célplatformmal, de egy biztos: a játék egy külső nézetes akciójáték lesz.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások