Itt a Batman: Year One első előzetese

Itt a Batman: Year One első előzetese

2011. július 8. 13:40, Péntek
Christopher Nolan 2012-es új Batman-filmje előtt még láthatunk egy hosszabb lélegzetvételű alkotást a Denevéremberről: a Batman: Year One című animáció ugyanis a tervek szerint ősszel kerül a boltokba.

Az MTV-n debütált a Denevéremberről szóló Batman: Year One című film első előzetese. Az animáció hivatalosan október 18-án lesz kapható DVD-n, Blu-rayen és OnDemand platformokon keresztül. Azonban a világpremierjére július 22-én kerül sor, a San Diegóban megrendezésre kerülő Comic Con képregényes fesztiválon, ahol a készítőkkel és a hangjukat szolgáltató színészekkel is elcseveghetnek a tisztelt egybegyűltek.

Get More: Movie Trailers, Movies Blog


A Batman: Year One Frank Miller azonos című, itthon 2005-ben Batman: Az első év címmel megjelent képregény-klasszikusának története alapján készült el, s többek között olyan színészeket hallhatunk benne, mint Ben McKenzie (Bruce Wayne), Bryan Cranston (Jim Gordon), Eliza Dushku (Macskanő) és Katee Sackhoff (Sarah Essen). A filmet Lauren Montgomery rendezte Tab Murphy forgatókönyve alapján, a történet pedig a mozizóknak is ismerős lehet, hiszen Christopher Nolan Batman: Kezdődik! című alkotása is felhasználta Year One képregény több mozzanatát, például Carmine Falcone karakterét, vagy a vízkészlet megmérgezésének tervét.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások