Júliusi film lesz a The Wolverine

Júliusi film lesz a The Wolverine

2012. február 7. 22:29, Kedd
Szűk másfél év múlva láthatjuk ismét Hugh Jackmant mutánsként a mozikba, ugyanis jövő nyáron mutatják be a legújabb Wolverine-filmet Amerikában, mely az első rész bukása ellenére készült el.

Végre biztosra vehetjük, hogy Hugh Jackman 2013. július 26-án tér vissza a vászonra Wolverine-ként (alias Logan, alias Farkas, alias Rozsomák), ugyanis a 20th Century Fox hivatalosan is bejelentette a The Wolverine bemutatójának dátumát. A megkönnyebbülésünknek pedig az az oka, hogy a produkciót nem egy nehézség hátráltatta, de úgy tűnik, hogy már minden akadály elhárult a James Mangold által rendezendő második Wolverine-film elkészítésének útjából. (A bemutató dátuma egyébként azt jelenti, hogy a film a Dirty Dancing feldolgozásával és a Phineas és Ferb-mozifilmmel kerül egy napon vetítésre.)

A Christopher McQuarrie által készített forgatókönyvet Mark Bomback írta át, s a történet a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas folytatásaként kezelhető, melyben hősünk tiltott szerelemre lobban egy japán nő iránt. A gond az, hogy a hölgy kezét már másnak ígérték, de Logan nem szereti, ha nemet mondanak neki, így összeakasztja a bajszot a lány apjával és testvéreivel, valamint Ezüst Szamurájjal.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások