Az új Utolsó léghajlító-sorozat első előzetese

Az új Utolsó léghajlító-sorozat első előzetese

2012. február 26. 02:24, Vasárnap
Nemsokára, várhatóan a nyár folyamán kerül bemutatásra Amerikában a The Last Airbender: Legend of Korra, mely az Avatar: The Last Airbender folytatása lesz.

Az IGN mutathatta be elsőként a Nickelodeon csatorna legújabb animációs sorozatának, a The Last Airbender: Legend of Korrának az első komolyabb előzetesét. A széria készítői az Avatar: The Last Airbendert, azaz az Avatár - Aang legendáját (a mozis feldolgozás címe Az utolsó léghajlító volt) is jegyző Michael DiMartino és Bryan Konietzko. A sorozat főbb karaktereinek szinkronhangjait olyan színészek biztosították, mint Janet Varney, Kiernan Shipka, Daniel Dae Kim, David Faustino, Seychelle Gabriel, Lance Henriksen, P.J. Byrne és J.K. Simmons.

More The Last Airbender: Legend of Korra Videos

Mint arról már korábban beszámoltunk a Legend of Korra az Avatár - Aang legendája eseményei után 70 évvel játszódik, és az Aang utáni Avatár, a szenvedélyes, lázadó és rettenthetetlen tinilány, Korra kalandjainak krónikája lesz. Korra célja, hogy miután már rendelkezik a négyből három elemmel (föld, víz és tűz), a negyediket, a levegőt is megszerezze. Kalandozásai során eljut a modern Avatar-világ epicentrumába, Republic City-be, egy steampunk technológiára épülő metropoliszba.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások