Bluetoothos kiegészítőket mutatott be a Microsoft

Bluetoothos kiegészítőket mutatott be a Microsoft

2012. július 30. 15:53, Hétfő
A Microsoft új egereket és billentyűzeteket mutatott be a Windows 8 rendszerhez. A vezeték nélküli eszközök egyedi dizájnt kaptak, és a hordozhatóságot szem előtt tartva készültek.

Az ultrakompakt Wedge Touch Mouse olyan kicsi, hogy elfér a zsebben, de minden szükséges funkcióval fel van szerelve. Kábelek és USB vevő nélkül érkezik, és egy Bluetooth-képes laptoppal összekötve minden gond nélkül használható. A BlueTrack technológia által szinte bármilyen felületen használható. Az egér a hozzá párosított laptoppal együtt lép alvó üzemmódba, így takarítva meg energiát. Az új, ultravékony billentyűzetet a táblagépek mellé ajánlják, teljes funkcionalitású, tartalmazza a legfontosabb Windows gyorsbillentyűket és média gombokat. Könnyű, ráadásul fedele nemcsak a karcolások ellen véd, de egyben tablet állványként is funkcionál. Ez is Bluetoothos, és visszahajtáskor a billentyűzet kikapcsol.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A Sculpt Touch Mouse egyedisége a négyirányú érintésérzékeny felület, azaz egy ujjal lapozhatunk fel, le és oldalra, válthatunk dokumentumok között. A hozzá tartozó billentyűzet Comfort Curve dizájnt kapott, azaz a tervezésnek köszönhetően a kezek természetes pozícióban vannak. Energiatakarékos üzemmódban inaktivitás esetén automatikusan kikapcsol, ami egyetlen gomb megnyomásával visszakapcsolható. Természetesen mindkettő Bluetoothos. A Microsoft Touch Mouse szintén egyujjas vezérlésű, a kétujjas mozdulatok alkalmazásokat kezelnek, váltanak az aktív appok között, és parancsokat jelenítenek meg, a háromujjas mozdulatok pedig kezelik a nagyítást és kicsinyítést.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások