Nem akarok újabb topikot nyitni,szal ide írom : Akarok majd csinálni gyrost valamelyik hétvégén,tudja valaki,hogyan kell bepácolni a húst?Ill. azon belül arra lennék kíváncsi,milyen arányokra van szükség a páclé elkészítéséhez,milyen összetevõk kellenek.Azt tom,hogy kell mustár,meg gyros fûszerkeverék (egyszerûbb,lehet boltban kapni csomagban),csak nemtom az arányokat..
Borsodi cég adott ki hogyan fõzzünk sörrel receptkönyvet. Valami csudafini kaják voltak benne. 1x mi is kipróbáltunk 1 sörös rizses csirkemelles curry-s receptet és tényleg FINIIIIIIIIIIII :)
majdnem olyan mint az unikumos pulyka :) Hogyan készítsük el a pulykát? 1. Vegyünk egy pulykát! 2. Egy pohár unicum. 3. Tegyük a pulykát a sütobe! 4. Még két unicum. 5. Állítsuk a hofokot 190 sütore! 6. 3 unicum további. 7. Süssük a kapcsot be! 8. Most még tovum 4 univáb. 9. Pulykázzuk meg a zsírt! 10. Unicumot a másik palackot még. 11. Dugjunk pulykákat a homérumba! 12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe! 13. Süssük az unicumot még egy óráig! 13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..." 14. Pulykáljuk meg az puha unicumját! 15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból! 16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..." 17. "Kiskút, kerekes kút..." 18. Szeletum a pulyák darabbal többe! 19 . Pusztuljunk tásztátum 20 . Palackoljunk még egy unicum vevétet! 21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..." 22 . Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket! 23 . Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!
viccet félretéve barnasörbe pácolt husit is lehet csinálni, az se semmi...
Egyszer ettem tepsiben sült sörrel leöntött kacsát. Hát gyerekek az kib@szott finom volt! A sör szépen megkocsonyásodott az alján és nagyon finom ízt adott neki, szal nem hülyeség amit "eztfogaddmeg" mond.
múltkor én is láttam a tv-ben, hogy sörrel locsolják, mondom ezek nem normálisan, el nem tudtam képzelni mi a francnak jó ez :)