egyenes kifli+saláta+sajt+2 féle felvágott+paradicsom karikák+olivabogyó+paprikakarikák+egy kevés mustár...:)
Most éppen a #118 pirosarannyal bõvített változata
Kettévágsz egy zsemlét, megkened mustárral, teszel rá apróravágott hagymát. Ezután tonhalkonzervbõl kifolyatod az olajat, a tonhalat pépesíted ráteszed a zsemlére. Sütsz tükörtojást, azt is ráteszed, ízlés szerint fûszerezed és kész. Kibaszottul finom.
Zsömlét ketté, kis üreg stb... Bele sonkadarabok,csemege ubi,reszelt sajt és pizzakrém+tejföl keverék szósz, mikró 30 másodperc!
zsemlének le kell vágni a tetejét. (nem félbe!) belét kicsit kiszedni, aztán a likba bele: kis vaj, valami jófajta felvágott (pl csirkemell sonka, a lényeg hogy ne engedjen levet, tehát ócsó parizerek kizárva) kis kockákra vágva. reszelt trapista bõven. grilles mikróba vele 8 percre, és kész. + proli csípõs piros arany.
A trapista sajt nagyon finom tud lenni kovászos uborkával (BOBO rulez), ha az ember alárak egy szelet kenyeret, akkor kész a szenya. Nyamm.
Ehh utálom a vajat, vagy a margarint a szendvicseken...oan proli íze lesz tõle... :(
Én éppen Vajas kifli-extra sonka-sajt-majonéz-csípõspaprika kombót eszek....:DDD
Hehe klubszendvics... Ilyet nyomtam állandóan - jó húsz éve már - edzés elõtt, vagy után, amikor mentem a BVSC-be, a kisföldalatti Mexikói út-i végállomásánál lévõ önkiszolgálóban. Szelet kenyér, rajta valami tejszínes szerû alap, vékony szelet gépsonka, rajta 1 tükörtojás. Az egész megszórva pirospaprikás reszelt sajttal, és hajszálvékony aszpikkal bevonva, hogy az egész ne hulljon szét zabálás közben (olyan könnyen...) Hmmm, de jó volt...eper vagy málnaturmixot ittam hozzá, vagy paradicsomlét, attól függ, milyenem volt...
kenyér [alap .. de azér hátha] , margarin/vaj [mind1 csak legyen], párizsi [fontos hogy megfelelõt válasszunk, mind mennyiségre mind minõségre] , sajt [itt a trappista a követelmény .. a mennyiség minimum SOK] , majonézet a tetejére .. majd ebbõl benyomok vagy hatot .. aztán jóllaktam :]
Izé én hideg kajába csak kenõmájas kenyeret szeretem sonkával, rendes szendvicsbe meg hamburger vagy ilyesmi. Szal
2 pizzza közé 1 pizza és ezt külöm külön
pestos mozarellás, sok rukkolával!!!!
amúgy melyik jobb a hagyományos szendvics pl franciakenyérbe vagy a toastos szendvicssütõs?
Kedvenc szendvicsem a knuckle sandwich... (persze inkább adni, mint kapni... :DDD)
:PPP
fuj az a mexikoi vmi undorito...én is kipróbáltam a hétvégén vmi borzasztó ize van, ha mexikoinál tartunk adhatnának nachot, tuti hogy nagy biznisz lenne belõle
Én vasárnap ettem a mekiben...és valahogy nem olyan íze volt, mint régen...olyan semmi íze nem volt a bigmeknek meg a sajtburgernek...(lehet hozzászoktam a KFC kulináris orgazmussal felérõ szenyóihoz? :))))
ma ettem valami mexikói szart a mcdonaldsban, nagyon gáz íze volt. 2 marhahús benne, rajta valami paprikaszósz ami távolról piros arany és ketchup keverékére emlékeztetett.
Zsemlébe fasírt, rá hagyma, paprika, jó sok kecsöppel. Hidegen is jó Vagy franciapirítós, szimplán, párizsiból, és jó sok sajtal, had olvadjon.
undoritoanextraegészségtelen mekis bigmac :)
Zsemle+Magyaros+Pulykamell
Puffancsba (nagyobb, mint a sima zsemle, és sokkal finomabb) belerkani sajttal töltött pulykamellet, rá/alá salátát, hagymát, paradicsomot. Sajtimádók még rakhatnak rá bármilyen sajtot, utána a végére ketchup, majonéz( majonézzel fasza) izlés szerint. Tartalmas kaja, jó 8vágyat
enyimé a legjobbak!!!44 :PP
hát az enyim is, bár meg kell elõtte pucúni a gombát...:) najóvanám. gyõzté!:)))
van ilyen stuff hogy maggi tejszínes alap 2 dl tejszínbe megcsinál... csirkemell apró kockára vág kevés olajon meg hagymán megpirit, konzervgoNba ráönt a levébe továbbpárol, mikor majdne joa reszelt sajt beleönt összekever, kis borssal még fûszerez... mikor jó kenyérszeletekre rápúpozzuk majd be a sütõbe össze sütt plusz sajt még a tetejére... és kész...