Szerintem csak jó minõségû piát szabad inni! Tescos pacsmagok meg hasonló társaik kizárva(olcsó húsnak híg a leve). Keverni nem szabad! Másnaposság ellen fejfájásra hideg zuhany algopyrinnel(nekem beválik)! A felesek között kis szünetet hagyni ne mint a gödény mert tuti hányás! Ja és sok sört kisérõnek meg ropogtatni valót!
Szerintem mindenki ilyen whisky-ket igyon , de csak mértékkel .........
Arra figyelj, hogy ne legyen buvárital amit iszol. Lemegy, körülnéz, és visszajön..
6. Ha a szörpöt ásványvízzel öntöd fel úgy fincsább, mert a csapvíz klóros... :/
Múltkor tintálás közben lettem kajás, és csak török kajálda volt a közelben, mondom csúsztatok a kajcsi mellé egy ájránt (mittomé hogy írják) ( vmi kefír szerûség, sóval, szódával), bevágtam 3 decit, aztán vissza piálni, és másnap semmi gáz, semmi másnaposság, semmi fejfájás.
Azt mondják azért mert az alkohol a fehérjét csapja ki a gyomorba (s ott volt a török italtól) és nem az agyad veri oda...
*UPTADE*
4. ha nincs pézed,igyál vizet 5. de lassan mert hideg ^^,
Három egyszerü szabály van, amit ha betartasz, nem "halsz" meg másnap.
1. Alkohol fogyasztás elött mindig egyél bõségesen, eszedbe ne jusson éhgyomorra piálni. 2. A piát ne keverd, lehetõleg egyfélét igyál. 3. Piálás közben ajánlott bõségesen nem alkohol tartalmú italt pl udítõt, ásványvizet inni (akkor is ha nem vagy szomjas !), mert az alkohol vizet von el a szervezetbõl és a vércukorszintet nõveli, ez okozza a kiszáradást és a rosszullétet.