Ne haragudj, de bõdületes logikátlanságokat irkálsz.
A világháborús veterán a nyers húsnak is örült volna elhiheted csak az addigra már régen nem volt... A krumplit sem azért ették nyersen meg földesen mert az olyan baromi finom, hanem mert annyira ki voltak éhezve.
Az ember úgy is van felépítve mint egy mindenevõ állat.
Lentebb leírtam de akkor mégegyszer(ezt is): sok "primitív" kultúrában esznek nyers húst vagy éppen isznak vért.
A gyümölcs kb. az egyetlen élelmiszer amit úgy ahogy van megeszünk. És az nem azért van mert az ember olyan baromira növényevõ, hanem azért, mert a gyümölcsöt a növény arra szánja, hogy megegyék és ezzel széthordják a magvát - emiatt olyan, hogy könnyen elfogyasztható és gyorsan emészthetõ.
Mellesleg nem tudom minek erõlteted ezt az õzgidázást, te sem szaladsz ki a földekre és tömöd magadba puszta kézzel az érett búzakalászokat, akkor nekem miért kéne nyersen/elkészítés nélkül enni a húst?
Amúgy ha csak arról van szó akkor én minden további nélkül kitöröm neked kézzel a csirke nyakát, vagy agyonütöm az õzgidát, utána ki is belezem, sõt a csirkét még el is tudom készíteni ebédre.