Ebéd – tepsis sült krumpli ( elég nehéz volt rájönnöm, hogy csináljam zsiradék/olaj nélkül
hogy mégis igazi legyen. - Félkeményre megfõzöm édes tejben, és aztán tepsiben szépen megpirul és nem szárad ki.)
- libaparéj fõzelék ( jó dolog ehetõ vadnövényeket ismerni, fõleg most hogy júniusban sem fizetést, sem táppénzt nem kaptam, és még jó hogy „gazos” a kertem,…így mérséklem költekezésem. Van vagy 6-7 ehetõ gyom a kertben, például a pitypang virágja melegszendvicsre rakva a hõ hatására elveszti keserûségét és retek ízû lesz. Mondjuk a retek sülve meg gomba ízû, viszont a gomba sülve továbbra is gomba ízû marad, így még ezen dolgoznom kell)))
Ötórai – zöld tea, maradék puding cukorstop keksszel
Vacsora – maradék fõtt krumpli, paradicsompüré,felvágott turmixolva, zöldfûszerrel zöldségkrémnek elkészítve (szomszédasszony kerekedõ szemekkel ajánlgatta, hogy zsemlemorzsával lisztel,tojással keverjem még és stefánia szeletnek süssem ki. Egy pillanatra elkapott a mohóság, de aztán enyhén megszédültem és tudtam ha megteszem semmi nem ment meg az õrült szakácsoknak járó citrom díjtól.)