Még mindig a hozzáállással van a gondom, és nem azzal hogy mi is a helyes étrend mert abban igazat adok. A természetes benzoesav miben különbözik a mesterségestõl? Csak mert "mesterséges"? És az rossz? Lenntebb volt egy nagyon jó hozzászólás: "Egy ember által ültetett fa nem mesterséges?"
Visszatérve az étrendre még mindig tartom az állításomat hogy kevesebb cukor/több rost a fõ oka annak hogy visszaállt a testsúly, és nem a "mérgek". Készételeket, nagyipari húsokat szokás cukrozni, zöldség/gyümölcsök meg magas rosttartalmúak. Mivel elterjedtek az alacsony zsírtartalmú kaják a koleszterinmánia miatt, elkezdtek cukrozni mindent - nulla zsírú és szénhidrátú kaját meg nem eszik senki mert egyszerûen szar íze van. Nézz utána hogy a fruktózt (ami az iparilag felhasznált cukrok/szirupok 50-65%ban tartalmaznak) hogyan is bontja le a máj (mert 100%-ban a máj bontja le). Meg fogsz lepõdni, szinte majdnem ugyanúgy mint az etanolt - csakhát azt az agyhoz is eljut, azért lehet tõle berúgni.
A válium meg már gyógyszer, koncentrátum - nem értem hogy jön ide. Nem hiszem hogy bárki is 90%-os tartósítószerkoncentrátumot kapna az itala helyett.