Itt a Megjött Apuci 2 első előzetese

Itt a Megjött Apuci 2 első előzetese

2017. június 17. 05:20, Szombat
Folytatódik a tavalyelőtti év egyik legsikeresebb komédiája.

Will Ferrell és Mark Wahlberg télen visszatér a Megjött Apuci 2-ben (Daddy's Home 2), és ezt bizonyítja az is, hogy a komédia megkapta első előzetesét. Az eredeti film szereplői közül vissza fog térni még Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Hannibal Buress és John Cena is, s újoncként hozzájuk fog csapódni a két főhős apja is, akiket Mel Gibson és John Lythgow alakíthat. A filmet Sean Anders és John Morris írt ismét, s a rendezői feladatokat megint csak Sean Anders látta el. Az amerikai premierre november 10-én fog sor kerülni, itthon pedig december 7-én kerül mozikba a film.


A hivatalos szinopszis a következő: "Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé.
Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?
A nagysikerű vígjáték folytatásában az apucik mellé a nagyapucik is betársulnak a mókába.
"


Listázás a fórumban