Dungeon Siege II látványosságok

Dungeon Siege II látványosságok

2004. április 20. 10:22, Kedd
A Gas Powered Games elérkezettnek látta az időt, hogy elkészítse a Dungeon Siege II hivatalos honlapját. Az oldalra háttérképek, videók és képek mellett új információk is felkerültek.

A játékban összeállíthatunk egy több, mint hat hősből álló csapatot, akik együtt szállnak szembe a sötét erőkkel. A csapat egyes tagjaihoz beállítható, hogy hogyan reagáljanak az adott harci helyzetekre, és bármikor megadható, hogy milyen felállásban vegyék fel a harcot az ellenséggel. A csapattagok a harcok során speciális készségeket is szerezhetnek, amik segítségével tovább fejlődnek és ütőképesebbek lesznek.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A környezet aktív használatával is előnyőket szerezketünk a harcban, nem is beszélve a hősi erőkről: a csapattagok ahogy erősődnek speciális "Heroic" csapásokat tanulhatnak meg, amikkel megváltoztathatják a csaták kimenetelét. Viszont megfontoltan kell ám ezeket használni, az ellenfelek is sokkal veszélyesebbek lesznek, mint az első részben, ami nagyban köszönhető az újraírt mesterséges intelligenciának. Azért felépítésben sem lesznek nyugtató hatásúak, lásd például ezt a kis bestiát. A neve Klask, és veszélyessége az ütőerejében rejlik. A kőfalakat áttöri, az ellenfél sorait pedig végigegyengeti. Ajánlott távolról megölni, de még jobb, ha a szövetségesünk.

Ha csatába indulunk érdemes felvértezni magunkat. A védelmet sisakok, páncélzat, kesztyű, csizma és pajzs biztosítja. A páncélzat különféle varázslatokkal még hatékonyabbá tehető, és jobb készségeket biztosít. Jelenleg a honlapon egy védőfelszerelésről van iromány: Arboreal Helm (Fa sisak), ezt a sisakot az erdőből szerezhetjük és varázserővel is felruházható. A jövőben azért a legjobb választás az egész arcot is védő páncélsisak. Egy fegyverről, a Battle Axe-ről (Harci fejsze) olvashatunk: a játék világának kovácsai által készített fejszék megsuhintásához azonban fontos a jó erőnlét, főként a nagyobb fajták esetében.

A játékban a történetet átvezető mozikkal mesélik el, de ez nem fogja több DVD-re emelni a terjedelmet, ugyanis azokat a játék motorjával fogják megoldani (lsd. első és utolsó kép). A Microsoft Game Studios nyárra ígéri a megjelenést, de az E3-on biztos szállingóznak még információk.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások