Öregfiúk alázták a Gyűrűk urát

Öregfiúk alázták a Gyűrűk urát

2009. június 20. 18:07, Szombat
Ember legyen a talpán, aki meg tudja becsülni, hogy melyik film fog sikert aratni a tévében és melyik fog bukni. Sokszor leírtuk, felesleges ismételni, hogy a jól bevált neveket (Bud Spencer és Terrence Hill, Jackie Chan, Steven Seagal) tartalmazó filmeken kívül semmivel sem lehet biztosra menni.

Még a Gyűrűk urával sem, melynek harmadik része, A király visszatér, nem elég, hogy a moziban őrültre kereste magát, de még az Oscar-gálán is tarolt - mégis, egy jött-ment, öregecske akciókomédia Michael Douglas-szel és Albert Brooks-szal, az Apósok akcióban 1 millió 150 ezer nézőjével könnyedén happolta el Peter Jackson alkotása elől (834 ezer néző) a hét legnézettebb filmjének járó címet.

Persze, aki azzal jön, hogy "én megmondtam volna" vagy "ez egyértelmű, mert mindenki látta már", annak adalék gyanánt hozzátennénk, hogy a 18-49-es, kereskedelmileg fontos korosztályban, A Gyűrűk ura - A király visszatér lett a legnézettebb film (515 ezer néző), ami azért is meglepetés valahol, mert a huszonéves korosztály sokak szerint inkább a netről szerzi be filmjeit, nem pedig az országos kereskedelmi tévékről.

Egyébként a Gyűrűk ura 3. mögött, a hét második legnézettebb filmje a fiatalok között Steven Seagal Tisztítótűz című akciómozija volt 513 ezer nézővel. Az Apósok akcióban-t 477 ezer fiatal figyelte.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások