tojáséevest el lehet készíteni úgy is hogy jó az ize, és nincs enek benne takonyszerü akármik
kiskoromban sokmindent utáltam, ma már annyira nem de azért pár dolog megmaradt: paradicsomos dolgok, tehát paradicsomos káposzta, paradicsomszószós bármi, káposztából is csak a savanyú jöhet vagy a kelkáposzta aztán mindenféle zsíros magyaros kaja, bármilyen hús/hal amin zsír van vagy mócsingos, ezektõl hányni tudnék növények közül meg a patiszon, illetve mindenféle fás: fás zöldbab, fás karalábé ezenkivül pedig még a fõtt répa, fõtt alma
a paradicsom zöldség, kicsit se zavarjon a zöldségeket meg tessék enni ha utálod, akkor is bármit meg lehet szeretni, csak sokat kell belõle enni/inni :)
Amit utálok, az nem érdkeel, amit szeretk, az igen :D Imádom a rizi - bizit kirántott húsival, a csíkoslevest -ami magyarul húsleves :D, a somogykockát meg desszertnek. A sajt a gynegém :D
A tejet rühellem,hah de csuda véletlen, sose szerettem, és tejérzékeny lettem. Tojáslevessel se kínáljon senki, le nem tudom nyelni, A franc, bennem marad a rím, Malkavian tehet errõl is :d Na sebaj, ide még nem kívántam, szval: Buékot de nagyon jót!
A paprikával ki lehet üldözni a világból,azonkívül az összes zöldséget imádom.A favorit az édeskömény saláta(vagy párolva?!) Tényleg vki nem tudja hogy hogyan kell elkészíteni,az olaszoknál ettem...
Én Görögországban ettem rántott kagylót, az jó volt. 100% hal íze volt. :D
Én általában mindent megeszek vagy megkóstolok. Legalább egyszer :) Kagylónak pl. kétszer is adtam esélyt. Egyszer konzerv formában nem jött be, majd japán étteremben sem izlett. Viszont meglepõ módon a nyers hal nem okozott túl nagy traumát. A mócsingos húsokat utálom, viszont a pacal pörkölt, az kedvenc :)
Kaja: Cékla, meg még más is, de nem jut eszembe semmi. Ital: Azok a multivitaminos italok. :P
De árulnak papírdobozos kiszerelésben dinnyés-töklevet is. Vagy az répás-töklé? Nem emlékszem.
Feldarabolod a tököt, kikaparod a magját, lereszeled, aztán puhára fõzöd vízben. Utána összetöröd/turmixolod és mézet meg citromlevet adsz hozzá. Végül ásványvízzel/vízzel hígitva vagy csak úgy magában is lehet inni.
Ahhoz hogy a féreg már ne éljen teljesen meg kell sütni a húst ropogósra.
Én véresen nem ajánlom a steak-et, mert a marhából kerülhetett a húsba féregpete és az elég kellemetlen ha egy 3 méteres féreg mocorog benned! Egyébként ezt a Discovery-n láttam.
A forralt nem is olyan rossz, annak legalább van valami íze, de a sima bor az savanyú. És a sör meg keserû. De imádom a palacsintát és a nasikat, meg a borsófõzeléket rántással.
Hali!! Én utálom pl., ahogy a pasim eszi a rántottát, ketchuppal. Utálom még a nyers tojást, mert szerintem nyúlós és undormányos. A Camembert sajtot is utálom, mert a tesóm kitalálta, hogy ondó szaga van, azóta nem eszem meg, mert büdi. Italban a kólával kevert narancsot, a bort , a sört utálom. Olyat nem lehet írni, amit szeretek?
kiwi szörpöt utálom
Tényleg, az igazi véres steak-et szereti valaki innen? Mondjuk az ilyet:
vagy ez:
Sokan mondták, hogy meg nem ennék, pedig nagyon finom.
Egy újonnan nyíló weboldalra keresek cikkírókat gasztronómia, éttermek, ételek, táplálkozási szokások és még sorolhatnám! A munka hobbi célú sajnos anyagilag ezt a munkát nem tudom támogatni de aki igazán ki szeretné élni újságírói vénáját e téren álok elébe! Ha érdekel írj bátran! elérhetõségem: [email protected]
Én nem vagyok túl válogatós. Az ilyen körömpörkölt-pacal-csirkeláb-kakastöke-stb dolgokat azért nem favorizálom túlzottan, de ezen kívül szinte mindegy.
Meg imádom a csípõs ízeket. Ettem már erõs pistás palacsintát is. Egész jó volt, tényleg!
citromos nápolyit én sem szeretem mogyorós étcsokit gyártani meg emberiség elleni merénylet snickers jó pacalt nem eszem meg (frotír törölközõ) tatár bífsztek
amúgy nem tartom magam válogatósnak[#kacsint) Édesség amit utálok: Snickers citromos nápolyi mogyorós étcsokik
pontosítok: sztem a tarhonya nem rossz, de nem is jó.meg csúnya is
tarhonyát is sokan nem szeretik, pedig énszeritem nincsen benne semmi rossz.
végülis az is olyan tészta, mint a többi...
pacal (rá se bírok nézni)lencsefõzelék,sóska, tarhonya, sólet, bármilyen lekvár, befõtt, kompót...ilyesmik(ezért jól le leszek szólva)minden ami diós vagy mákos a tésztától a bejglin át a mákosgubáig minden.Ez van
Fanta ? Múlkor észrevettem , hogy a kávéházi hûtõben, a 2 dl -s Fantás üvegek alján ottmarad valamiféle üledék, ezért mindig fel kell rázni kinyitás elõtt. Biztos a sok mûanyag vacak, meg a kémiai vegyület leüllepszik az aljára. c