én igyekszek elkerülni az aszpartámos cuccokat ahogy lehet, elolvasom a termékek tartalmát, és legalább tudatosan teszek valamit magam érdekében... szóval ugyanúgy biztos nem eszem (iszom), mint aki napi 1 liter light coca colat iszik mert azthiszi az egészséges (hát kurvára nem az)
A csodakukoricás dolgot kicsit kevertem kavartam... szuperrezisztens búzáról illetve szójárol van szó, és nem ez volt a legnagyobb megbetegedéses ügye a Mon Satonak hanem a BGH tej, illetve a PCB mérgezéses eset.
Az aszpartám ugyan ugy benne van a joghurtban, rágóban üditõben sõt egyes gyógyszerekben is (gyerekeknekj szánt antibiotikumok) szal szerintem te is ugyan uigy eszed... egyébként én is utálom ezekez a szemeteket. Egyenlõre ugyan nem bizonyított (emberen) semmi de ha tudom elkerülöm, amugy E951. Ez a "csodakukorica" dolog elõttem nem ismeretes spec. Ha van akkor valami magyar (esettanulmányt) linkelj be pls, kiváncsi vagyok rá. Amugy meg az emberiség kiirtása... a génsebészet nem ezzel foglalkozik, az más kérdés hogy vannak olyanok akik rosszra forditják, akár az atomenergiát. Ez van, nem jo de... ez van.
Ha létezik ördögi cég akkor ez az... Amit köszönhet neki az emberiség: - kanadában többszáz megbetegedés és haláleset a csodakukorica miatt - aszpartám, amit a sok okos ember nyakra fõre töm magába a light és wellness, diet ermékekkel... és ettõl aztán nagyon egészséges wellness daganatok fejlõdhetnek ki bennük - dél amerikában, illetve most a közel keleten a populáció visszaszorítására kifejleszett és amerikából exportált terméketlenséget okozó gabonafajták - agyarországon már itt vár arra hogy lecsapjon és a zseni politikusainknak (akik maguk is és a gyerekeik is bele fognak dögleni persze) köszönhetõen agyarország lesz az elsõ EU tagállam ahol beengedik a toxikus fosukat, - hogy az EU gabonát is leamortizálják és exportképtelenné tegyék az övükével szemben.
Hajrá Mon Santo, csak így tovább az emberiség(beleértve saját magatok) kiirtásával!
Hát törvényileg fel kell tüntetni, szal nem muszáj azt enni:) Az hogy "sajna", azzal mondjuk nem értek egyet 100%ig, igaz hatásai nem tisztázottak, lévén elég uj dolog még de afrikában leetne termeszteni szárazságtûrõ kukoricát, búzát stb.. Ezzel mondjuk nehéz vitatkozni. Ettõl független nekem is vannak fenntartásaim ezzel szemben, de nyitott vagyok ez ügyben.
Manapság sokat hallani genetikailag módositott élelmiszerekrõl, szervezetekrõl... szerintem ezekrõl sokan nem tudnak mindent, a puszta téyeket sem. Akit érdekel a téma, irjon/kérdezzen. Valamint fehérjeszobrászat. Az elsõ aminosavat már 1806-ban azonosították, azóta sok elõrelépés történt a fehérjék világában. Érdekes téma