saját tapasztalat alapján elmondom, hogy hiába okoskodik az ember, sajnos manapság az árúházláncoknak ugyanúgy érdekük a trükközés, mint a beszállítóknak. De ez a kisebbik gond, mert ha pl a darálthús 2nappal szav.idõ után van az még elmegy... A fõ kérdés az, hogy mibõl is van az a darálthús, meg felvágott stb... Lehet itt ISO9001-el dobálozni, izgalmas fikciókat hangoztatni a HACCP-bõl, sajos tény marad, hogy a "nagyok" is olyan szinten okádék alapanyagokból dolgoznak, hogy hihetetlen... És hiába a dizájnos csomagolás, a dzsuva dzsuva marad. Maradjunk annyiban, hogy nálunk párizsit max. a Alíz a labrador eszik...
hála az égnek megvan rá a lehetõségem, hogy magunknak csináljam a dolgokat. most 7végén pl tesómmal kimentünk egy sertéstelepre, lenyomtunk egy suttyó 130-140kilós disznót, és lett belõle kolbász-hurka-darálthús-sülthús meg sokminden fagyasztóba... ezt követi januárban egy jó 250kilós, amitõl kicsit félek, de már jórészt kifizettem nincs visszaút :DDDD
errefelé mindenkinek van kacsa-liba-tyúk ezzel sincs gond...