Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon sok termékben, amit a boltban készen veszel, szintén víz van. És ne higgyük, hogy a mustár, a csemege uborka, vagy például a sörök gyártója ásványvízzel készíti a termékeit. Õk ugyanúgy csapvizet használnak, és legtöbbször nem alkalmaznak plusz szûrési technikákat. Sokan ásványvizet isznak, de a levest vagy egyebet ugyanúgy csapvízbõl fõzik. Én speciel egyáltalán nem tartok a csapvíztõl, nehéz lenne megmondani, hogy mi a károsabb, a 0.000001%-ban hígított hormongyógyszerek, vagy egy rahedli fém és ásványi anyag amit a palackos vízbõl juttatunk be.
Csecsemõknek pl kifejezetten káros ásványvizet adni, és nem is szabad. Attól tartok, hogy sok bio-anyuka manapság mégis ezt teszi, mert hogy óvjuk a gyereket. És egyáltalán nem helyesen cselekszenek.
A nagy mennyiségû víz szûrésére készített ozmózisos szûrõk pedig nem magyar pénztárcára vannak tervezve (több százezer, vagy milliós költség, nem beszélve a cserealkatrészekrõl).