az addig oké hogy az étrendnek nicns köze a pattikhoz, de mi van az ételallergiával, ugyebár a mogyoró és a dió rengeteg terméken fel van tüntetve, mint allergén összetevõk...aztán mi a helyzet a tejjel? mármint a fehérjeérzékenységgel, van olyan, valamint a glutén, vagyis a liszt...
csak azért kérdem, mert ahogy írtam, 5 napon keresztül ittam tejet, ettem sütiket, és minden finom édességet, semmi gond nem volt az arcommal 5 napon keresztül..aztán anyám csinált zsemlefelfújtat (rakottzsemle), amibe meg diót kell rakni..reszelt diót..na és aznap ahogy megettem ki is jöttek rajtam, azóta minden nap ettem ezt a kaját, minden este már ott voltak az arcomon a pattik...
lehetséges hogy a dió volna? mondjuk ez könnyen kiderül, ha most nem eszek napokig diós meg mogyorós kaját, és vagy pattis leszek vagy nem..dehát komoylan mondom, kevés reszelt dió volt benne...vagy aki igazán allergiás valamire, annak nagyon pici is "rosszul" eshet?