Dreamland

Dreamland

2000. január 10. 23:37, Hétfő
Röviddel az ezredforduló után idegenek támadták meg a Földet. Az emberiség azonnal ellencsapást mért a betolakodókra, de a Föld lakossága a 70 napos véres háborúban kis híján teljesen odavész. A bolygón nincs már jelentős katonai erő a védekezéshez, egyetlen remény egy kis forradalmi ellenálló csoportban van, akik az idegenektől zsákmányolt fegyverekkel veszik fel a harcot. A Föld Felszabadító Hadsereg hős katonái egyre sikeresebbek, mígnem elérkezik az idő a végső összecsapásra....

A Mythos Games akinek a nevét az X-COM és az X-COM Apocalypse játékok fémjelezik, ismét körökre osztott stratégián dolgozik. A Dreamland (ez még csak a játék munkacíme) hasonló történeten alapszik, mint az Ufo sorozat, és persze a játékmenet is hasonló lesz. A játékos feladata, hogy létrehozzon bázisokat, ahonnan elindíthatja hadjáratait az idegen betolakodók ellen. A végső cél természetesen a Föld megtisztítása. Ehhez meg kell szervezni a bázisok jó ellátását, a védelmet, és a jól kiképzett haderőt. Ehhez a játék folyamán egyre több bevétel fog a rendelkezésre állni.

A játékban a legfőbb hangsúly a taktikai-akció részen van. A 4 fős csapatokkal teljesen élethű 3D környezetben kell sikeresen leszámolni az idegenekkel. A játék még nagyon fejlesztés alatt áll, ahhoz képest a screenshotok nagyon ígéretesek. Megjelenési dátumról még nincs hír.
A screenshotok megtekintéséhez klikk ide.
Forrás: Ga-Source

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások