Új videók

Új videók

2000. február 26. 05:06, Szombat
Diablo II GAME és TRAILER
A Blizzard kiadott két Diablo 2 kisfilmet, ami a játékbeli akciót mutatja be. A GAME nevűn a játékmenet és a Diablo II világa a főszereplő, míg a másik egy trailer. Előbbi felbontása 344x232 pixel, hossza 3 perc 1 másodperc, mérete 5.8 MB, utóbbi felbontása 420x192 pixel, hossza 2 perc 11 másodperc, mérete 4.2 MB.

Flying Heroes
A Flying Heroes a Pterdon és az Illusion Softworks fejlesztésében készül, és a címhez illően mindenféle fura gépezeten repülhetünk. A videó felbontása 400x200 pixel, hossza 2 perc 13 másodperc, mérete 6 MB.

Codename Eagle
A Talonsoft a demo után egy kisebb, lényegretörő promóciós kisfilmmel rukkolt elő. Tekints bele a videóba, hogy kedvet kapj a demóhoz... Mérete 24 MB.

Soldier of Fortune
A RavenSoft neve hallatán egy szó jut az ember eszébe: PROFIZMUS. Legújabb MOHA-mészárlós stílusú játékuk demójából is hasonló következtetésre juthat az ember, ha leül egy kicsit játszani. Az eddigi játékaikhoz hasonlóan itt is dézsából öntik a vért, a Ghoul engine pedig a végtagok testtől való szeparálásról gondoskodik. Csak erős idegekkel megáldott 18 éven felülieknek ajánlott a akciódús videó megtekintése. Mérete 18 MB.

Deus Ex
Warren Spector Isteni Beavatkozása, a Deus Ex remélhetőleg hamarosan a boltok polcairól pislákol vissza a játékosokra. Mérete 10.5 MB.

Hard Truck 2
Az 1C által kiadott Hard Truck 2 kisfilmben a kamionokat láthatjuk akcióban: robbanás, égés, és számos más, kamionnal száguldozás közben előforduló eset. A videó felbontása 352x340 pixel, hossza 2 perc 20 másodperc, mérete 4 MB.

Továbbá megérkezett a várva várt ingyenes kiegészítő az Unreal Tournament-hez, az Unreal Tournament Bonus Pack. A kiegészítőben új modellek (Skaarj, Hybrid, Nali, és a Nali WarCow - HarciTehén), 11 új, az UT legjobb map dizájnerei által készített 8-16 játékos multiplayer pályák és végül a legnagyobb újítás, a relikviák bevezetése található. Mérete 14 MB. A felsorolt progamokat a bal hasábban találhatjátok meg.


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások