A 10six élő világa

A 10six élő világa

2000. február 28. 19:37, Hétfő
(Avault) A 10six világa egy teljesen élő, online univerzum. A Heat.net netezők millióit invitálja a real-time stratégiai játékba, ahol négy üzleti birodalom harcol a bolygóközi uralomért.

Ahogy a történetből kiderül, az események a nem túl távoli jövőben zajlanak. Egy idegen planéta behatol a naprendszerünkbe. A tudósok izgalommal kezdik vizsgálni, és hihetetlen dolgot fedeznek fel: egy eddig soha nem ismert energia forrást, amelyet elneveztek Transiumnak. A vészes energiahiányban szenvedő Föld számára életmentő az új energia, és hatalmas bevétel azok számára akik kibányásszák...

A játékos kezdetben egymillió hektárnyi területet kap az új bolygón. A játékra jellemző, hogy mindenkinek birtoka egyedi domborzati viszonyokkal és egyedi tájképpel rendelkezik. A játékos feladata, hogy minél gazdagabb birodalmat hozzon létre az új bolygón: terjessze ki a határait, biztosítsa a terület védelmét a domborzati viszonyoknak megfelelően, és természetesen igázza le a többieket.

A diplomácia és a kémkedés teljes skálája rendelkezésre áll: ha kedvünk úgy tartja együttműködhetünk másokkal, fosztogathatunk, de akár szabotázs akciókat is indíthatunk a szomszédok ellen. A változó domborzati viszonyok miatt szövetségben könnyebb a védelmet kiépíteni és a játékosok nagy száma miatt elengedhetetlen a jó diplomácia.

A fegyverek és a felszerelések jó megválasztása döntő lehet a 10six-ben. A bolygón pénz segítségével kereskedhetünk. Rengeteg a kereskedelmi forgalomban felhasználható objektum, fegyver, felszerelési tárgy van, így a kereskedelem külön bevétel lehet egy-egy játékos számára. Előfordulnak majd ritka "unikum" fegyverek is, amelyek értéke és hatásfoka a többiek fölé emelhet.

A novemberi publikus béta tesz beindítása óta már több mint 60 ezren csatlakoztak a rendszerhez. A játék a Heat.net, vagy a 10six weblapjáról tölthető le. Az előfizetési díj $9.95 havonta, vagy $49.95 hónapra. Ez soknak tűnik, de a játék ingyenes, fizetni csak a szolgáltatásért kell. Akinek kedve van, próbálja ki, az előfizetés előtt lehetőség van 7 napig ingyen tesztelni a játékot. További infó a weblapon.


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások