Készül a Dino Crisis PC-re

Készül a Dino Crisis PC-re

2000. június 4. 00:53, Vasárnap
A Capcom bejelentette, hogy a Playstation-ön nagy népszerűségnek örvendő Dino Crisis nevű horror-kalandjátékot PC-re is ki kívánja adni.
A játéknak az a Shinji Mikami a szellemi atyja, aki a Resident Evil játékokkal már történelmet írt. A Dino Crisis-ben gyönyörű 3D-s tárgyak (és persze ahogy a cím is sugallja dinók) lesznek, mindehhez hozzájönnek majd az egyedi karakterek, valamint a lebilincselő történet.

A Dino Crisis a nem túl távoli jövőben játszódik, az Ibis szigeten, ahol Reginát, a speciális erők egyik tagját irányíthatjuk. Reginának és kormány ügynökökből álló csapatának kell elfognia Kirk professzort, hogy megtudják kutatásának részleteit. Az egykori trópusi paradicsomot ellepik a dinoszauruszok. Feladatunk „egyszerű”, meg kell találnunk Kirk professzort és el kell őt menekíteni a szigetről ráadásul élve!A játékban az ellenségek rendkívül részletesen ki lesznek dolgozva, teljesen úgy néznek majd ki és úgy is viselkednek majd, mint az igazi dinók is viselkednének. Egyesek lopakodva cserkészik majd be áldozatukat, sőt el is játszadozhatnak emberi játékszerükkel. A játek teljes 3D-s poligonokból felépített környezetet használ, amely lehetővé teszi a játékosnak, hogy valós időben hathassanak a környezetre, mint pl. biztonsági lézerek ki-bekapcsolása a falakon és a folyósokon. A Dino Crisis a 3D-s poligonok mellet, fejlett fénytechnikát is használ majd, így még élethűbb lesz környezetünk.
A teljes verziót valamikor ősszel adják majd ki Észak-Amerikában, 18 éven felüliek számára.

Listázás a fórumban