Új demók

Új demók

2000. június 4. 22:47, Vasárnap
Disasteroids 3D
A klasszikusok korát éljük egyre több nosztalgia játék jelenik meg modern kiszerelésben. A Disasteroids 3D is valami hasonló próbálkozás, persze gyönyörű 3D öltözékben, grafikai effektekkel gazdagon tűzdelve. A program teljesen freeware, sőt a honlapról még a teljes forráskód is hozzáférhető és szabadon módosítható.
Mértete: 469 KByte
Hivatalos honlap.

The Rage
Ez egy 3 dimenziós arcade verekedős játék, teljesen egyedi kamerakezeléssel. A játékban jól össze kell verni a szomszédságot, persze a bunyók során rengeteg mozdulat-kombinációt használhatunk. A grafika szép, ráadásul egyszerre akár négyen is játszhatunk ugyanarról a PC-ről... (Egy kicsit a régi Double Dragon-ra emlékeztet.)
Mérete: 11MByte

Snok
Nehéz lenne pontos kategóriába sorolni ezt a játékot, de ha mégis meg kellene tenni, akkor úgy nevezném, hogy a Snok egy 3D kígyó-játék. Az előző játékhoz hasonlóan ez is egy régi ötlet felmelegítése: az egyre növekvő kígyónkkal kószálva össze kell szedni a szétszórt tárgyakat, anélkül, hogy a kígyónk saját magába harapna. A dolgot nehezíti, hogy a kígyó itt már teljesen 3D térben mozog, mi több a first person látószög miatt a kígyó szemszögéből kell navigálni a mozgását. Multiplayer játék, így hálózatban is kipróbálhatjuk. A program grafikája szépen kidolgozott nagy felbontást és 32 bites színmélységet is támogat.
Mértete 6.8 MByte.
Hivatalos honlap.Listázás a fórumban