Jövő héten Magyarországra is érkezeik a DiCaprio-féle dokumentumfilm

Jövő héten Magyarországra is érkezeik a DiCaprio-féle dokumentumfilm

2016. október 23. 17:10, Vasárnap
Jövő hét vasárnap láthatjuk az Özönvíz előttet.

"A klímaváltozásról rengeteget lehetett hallani az elmúlt évtizedekben, és ma már azt is sejtjük, hogy hatalmas a baj, a valós megoldásokkal azonban jelentősen le vagyunk maradva." - így kezdődik a National Geographic sajtóközleménye, mellyel a csatorna jövő heti premierjére, az Özönvíz előtt (Before The Flood) című dokumentumfilmre hívja fel a figyelmet. Leonardo DiCaprio az említett gondok hatására olyan nagyszabású alkotást készített az Oscar-díjas dokumentumfilmes, Fisher Stevensszel karöltve, amely nemcsak a globális felmelegedés katasztrofális következményeit mutatja be, hanem arra is választ keres, hogy miként lehet megmenteni az eltűnés szélére került fajokat, ökoszisztémákat.


Az Özönvíz előttben DiCaprio híres közéleti személyiségekkel és elkötelezett aktivistákkal beszélget arról, hogyan lehetne fenntartható módon átalakítani napjaink gazdasági rendszereit. Interjúalanyai többek között: Barack Obama, Bill Clinton, Ferenc pápa, Ban Ki-moon, az ENSZ főtitkára, valamint a NASA vezető kutatói.

A National Geographic 171 országban, világpremierrel mutatja be a filmet október végén, hazánkban október 30-án 21 órakor.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások