UPC részesedés az Xtra Musicban

UPC részesedés az Xtra Musicban

2000. szeptember 9. 01:16, Szombat
A UPC együttműködésről írt alá szerződést a Liberty Digital leányvállalatával, a DMX MUSIC-al, miszerint megvásárolják az Extra Musicot, mely 80 csatornát sugároz az Astra műholdon keresztül.

A Liberty Digital Inc. ma bejelentette, hogy a United Pan-European Communications azaz a UPC együttműködésről írt alá szerződést a Liberty Digital leányvállalatával, a DMX MUSIC-al miszerint megvásárolják az Xtra Music forgalomban lévő részvényeit fele-fele arányban.

Az Xtra Music 80 csatornát sugároz a DMX MUSIC programcsomagjából 25 Európai országban, az Astra műholdon keresztül, Közép-Keletre pedig az Orbit Communications segítségével jutnak el a műsorok.A megállapodás része, hogy a Liberty Digital folytatni fogja a 80 professzionálisan összeállított, 24 órás digitális zenecsatorna közvetítését az Xtra Music-on keresztül. A UPC, Európa legnagyobb magánkézben lévő kábelszolgáltatója is sugározni fog néhányat ezen műsoroból, új digitális csomagjában.

"Ez egy izgalmas együttműködés a Liberty Digital számára. El vagyunk ragadtatva, hogy kiterjeszthetjük kapcsolatainkat a UPC-vel, Európa vezető szélessávú kommunikációs szolgáltatójával, valamint így az emberek még szélesebb köréhez el tudjuk juttatni a DMX MUSIC-ot." - mondta el Lee Masters a Liberty Digital elnöke.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások