Az első Internetes nyomtató

Az első Internetes nyomtató

2000. november 1. 15:51, Szerda
A Hitachi hamarosan bemutatja a világ első Internetes funkciókkal rendelkező digitális nyomtatóját és hálózati másológépét.

Mindegyik rendszer a Hitachi által kifejlesztett új iDoc 400 típusú Internet Document Controller-re épül, ami tulajdonképpen nem más, mint egy nyomtatásvezérlő. Lehetővé teszi, hogy megfelelő biztonság mellett lehessen a Web-en keresztül nyomtatni, konfigurációs beállításokat végezni, valamint feladata a nyomtatás menedzselése is.

Az iDoc 400 működését egy Web központú nyomtató- és másolásvezérlő szoftver is segíti. Ezzel lehetőség nyílik arra, hogy az arra jogosult felhasználók távolról, az Interneten keresztül vezéreljék a nyomtatást és a másolást végző egységeket, valamint szükség esetén be is tudjanak avatkozni a folyamatokba.

Az iDoc 400 egy RISC alapú vezérlő, amely támogatja a 10/100 Base-T Ethernet hálózatokat a TCP/IP protokollokkal együtt. Ezenkívül a legtöbb szoftveres és hardveres környezettel kompatibilis. Az i-printer 70 a világ első Internet csatlakoztatási lehetőséggel felruházott digitális nyomtatója. Főleg irodai használathoz fejlesztette ki a cég, és ezért a terhelhetősége rendkívül nagy.

Az i-copier egy rendkívül sokoldalú nyomtató és másoló egyben. A felbontása 600x600 dpi. A jó nyomtatási minősége mellett a sebessége is megfelelő.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások