Windows Media Player a zsebszámítógépeken

Windows Media Player a zsebszámítógépeken

2000. november 15. 01:22, Szerda
A Microsoft megjelentette a Microsoft Windows Media Player for Pocket PC bemutató változatát (Technology Preview Edition). A szoftver képes Internetről, rádiós átvitel segítségével továbbított audió és videó tartalmak lejátszására, megjelenítésére is.


Egy Pocket PC
Az új program segítségével a Compaq, a Casio és a HP Pocket PC készülékeivel rendelkezők tekinthetnek, hallgathatnak meg Webről érkező tartalmakat, akár előre letöltve, akár élő átvitel segítségével.

"A vásárlók azt szeretnék, ha a multimédiás tartalmakat egyrészt magukkal vihetnék, másrészt bármikor hozzájuk férhetnének, ha úgy akarják. Az új Windows Media Player for the Pocket PC programban bevezetett kábelnélküli streaming technológia támogatásával egy nagyot léptünk előre a Windows Media területén. Azt szeretnénk, ha a digitális média mindenhol hozzáférhető lenne." - mondta Dave Fester, a Microsoft digitális médiával foglalkozó részlegének vezérigazgatója.

A Pocket PC tulajdonosok élőben, vagy előre letöltve megtekinthetik a legfrissebb híradásokat, zenei klipeket, de meghallgathatják a toplistás dalokat is, ha úgy kívánják.
A terméket egyelőre a Compaq iPAQ Pocket PC számítógéphez tölthetjük le, de decemberben már a HP Jornada és a Casio Cassiopeia Pocket PC modellekhez is hozzáférhető lesz a program. A Windows Media Player for Pocket PC végleges változatát a 2001 elején dobják majd piacra.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások