Assassin's Creed: Valhalla - visszatér egy vágyott lehetőség

Assassin's Creed: Valhalla - visszatér egy vágyott lehetőség

2020. október 17. 18:43, Szombat
A Ubisoft végre visszahozza annak lehetőségét, hogy egyetlen jól irányzott döféssel ki tudjuk végezni a legnagyobb ellenfelünket is az Assassin's Creed: Valhallában.

A jelek szerint a Valhalla lesz az a rész, mely egyesíti a klasszikus sorozat és az Origins óta megjelent fejezetek rajongóit. Az előbbi csoport ugyanis kifogásolta, hogy a második epizódban tökélyre fejlesztett "meglepetés gyilkosság" elemeket bevetve az Origins vagy Odyssey világában, maximum egy nagyobbat sebeztünk. Szóval hiába ugrottunk rá a tetőről a kiszemelt áldozatra és döftük nyakon rejtett pengénkkel, csak megsebeztük.

A Valhalla azonban változást hoz ebben és az opciók közé bekerült az Orvgyilkosságok pont is, ahol megadhatjuk, hogy a legnagyobb életerővel és páncélzattal rendelkező ellenfelet is kivégezhetjük az Assassin's Creed korábban látott részeiben használt módszert használva. Aki azonban az új megoldást szereti, az maradhat az RPG-s megoldásnál. Mindenesetre ez mindenképpen jó döntés, hiszen az Origins igazi válaszvonal volt a szériában és bár új rajongókat hódított meg, de sokat el is veszített.Listázás a fórumban