200 millióért kelhet el Chris Pratt új scifije

200 millióért kelhet el Chris Pratt új scifije

2021. január 14. 18:23, Csütörtök
Lehet, hogy az Amazon csap le a The Tomorrow Warra.

Sajtóértesülések szerint az Amazon Prime Video akár 200 millió dollárt is hajlandó kifizetni a Chris Pratt főszereplésével készített The Tomorrow War című scifiért, hogy az a mozik helyett a platform kínálatában kaphasson premiert. Az eredetileg Ghostdraft címre hallgató projektben Pratt nem csak főszereplő volt, hanem életében először producer is. Az illetékesek, mint az Amazon és a gyártó, valamint a forgalmazó, azaz a Paramount Pictures és a Skydance egyelőre nem reagált minderre.

A filmet Chris McKay (The Lego Batman Movie) rendezte Zach Dean forgatókönyve alapján, a koncepciója pedig érdekesnek mondható, ugyanis egy olyan világban játszódik, ahol az emberiség zömét elsöpörte egy földönkívüli invázió. Hogy mégis felvegyék az idegenekkel a harcot, a tudósok kifejlesztettek egy módszert, mely segítségével a múltból tudnak harcosokat, katonákat szerezni, "draftolni" maguknak az emberek. A történet főhőse egy ilyen harcos, akinek a jövője egyik háborúját kell tehát megvívnia, és az emberiség sorsa azon áll vagy bukik, hogy miképp lesz képes szembenézni a múltjával.

Pratt mellett a főbb szereplők között még ott lesz J.K. Simmons, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, valamint Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel, Alan Trong, Chibuikem Uche és Alexis Louder.

Listázás a fórumban