Kegyetlen játékok-sorozat készül - megint

Kegyetlen játékok-sorozat készül - megint

2021. október 3. 20:48, Vasárnap
Újabb próbálkozásra kerül sor a Cruel Intentions sorozatosítása érdekében.

2016-ban az amerikai NBC csatorna már megpróbálkozott a Kegyetlen játékok (Cruel Intentions) című film alapján egy sorozatot készíteni, a végeredmény azonban pilotfázisnál tovább nem jutott, nem kapott sorozatberendelést. Most az IMDb Tv próbálkozik meg egy szériával. Pár éve a pilot forgatókönyvét Roger Kumble, valamint Lindsey Rosin és Jordan Ross írópáros írta (előbbi az eredeti mozifilmet írta és rendezte, utóbbiak pedig a történet alapján készült musicalt állították színpadra), most viszont teljesen "szűz" kezekbe kerül a projekt, Phoebe Fisherébe és Sara Goodmanébe, ők fejleszthetik az új szériát.

Akkor a sorozat konkrét folytatás lett volna 15 évvel a mozifilm után és a történet a filmben elhunyt Sebastian és Annette fiáról szólt volna, aki rálel apja hagyatékára, és ezáltal bebocsáttatást nyer a szex, a pénz, a hatalom és a korrupció általa korábban még nem ismert világába. Most pedig két mostohanővér fog mindent megtenni azért, hogy a lányszövetségük táplálékláncának csúcsán maradjanak azok után, hogy egy félresikerült és elég brutális beavatás tragédiával végződik.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások