Baldur's Gate II: Throne of Bhaal

Baldur's Gate II: Throne of Bhaal

2001. március 3. 08:10, Szombat
A Black Isle studios és a BioWare közösen bejelentették a méltán népszerű szerepjáték, a Baldur's Gate II: Shadows of Amn kiegészítőjét.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Baldur's Gate II: Throne of Bhaal névre keresztelt expansion pack új helyszínekkel, új magas szintű varázslatokkal, és nagyhatalmú karakterekkel csábítja a rajongókat - akiknek mellesleg szerintem nem kell túl sok noszogatás... A Forgotten Realms világában zajló Throne of Bhaal a Baldur's Gate-legenda végső felvonása, amikor is beteljesíthetjük végzetünket Bhaal gyermekeként. A kiegészítőben egy teljesen új, a szokásos minőséget hozó történettel találkozhatunk majd, amely természetesen fordulatokban, árulásban és egyéb érdekességekben sem szűkölködik majd. A cselekmény új erődünkben, az Abyss mélyén folytatódik, ahol először feltérképezhetjük új képességeinket, illetve bármely karaktert magunk mellé idézhetünk az előző részből (import), ők ráadásul minimum 2,000,000 XP-vel, és az ehhez dukáló felszereléssel érkeznek majd. A történet a régi vonal folytatása mellett új szállal bővül, ahogy - a készítők véleménye szerint az általuk valaha készített legjobb dungeon - a Dungeon of Watcher's Keep rejtélyeit felfedezzük. Ezután más érdekes területeken folytatjuk a kalandokat, ezek közül néhány: City of Saradus, Fortified Monastery of Amkelthran, Sendai's Underdark Fortress, és a saját kis Abyssal Strongholdunk, amelyben az előrehaladással párhuzamosan folyamatosan új területek nyílnak.

Klikk ide! Klikk ide!

Az utazásaik során a karakterek a 40. szintig juthatnak, amit a 8 millió pontra megemelt felső XP határ tesz lehetővé, könnyen lehet, hogy ez az Advanced Dungeons & Dragons rendszerű számítógépes játékok esetében valaha elérhető legmagasabb fejlődési határ. A küldetések során több mint 40 új nagyhatalmú varázslattal és képességgel is találkozhatunk. A Wild Mage Character Kit is bekerül a kiegészítőbe, ami egy új, erős karakterosztályt jelent, aminek a tagjai nagyon erős, ám váratlan hatású varázslatok megidézésére képesek. A Throne of Bhaal a BG II befejezése nélkül is teljes értékű, önmagában is játszható lesz. A kiegészítő nyárra várható, és a futtatásához szükségünk lesz az eredeti Baldur’s Gate II-re is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások