Számos ökorendszert támogat az Opera

Számos ökorendszert támogat az Opera

2022. április 4. 10:26, Hétfő
A társaság immár két böngészőjébe is integrálja a technológiákkal való kompatibilitást.

Az Opera Crypto Browser Project név alatt már januárra elkészítette a különleges böngészőjét, amely a jelenlegi összes kriptovaluta-technológát egyesíti. A felhasználók a programban számos funkció közül választhatnak, amelyek között van egy integrált digitális pénztárca, továbbá egyszerűen hozzáférhetnek a virtuális fizetőeszközök kereskedelmére szolgáló platformokhoz és támogatást kapnának a decentralizált alkalmazásokhoz. Az integrált pénztárca támogatja a Bitcoint, a Celót, az Ethereumot és a Nervost.

A vállalat most bejelentette, hogy az azonos nevű böngészőjébe számos Web3-elemet integrált és mostantól hozzáférést kínál a különböző blokklánc technológiákhoz és decentralizált alkalmazásokhoz. A szoftver számos blokklánc-ökorendszert támogat, köztük van a Bitcoin, a Celo, az IXO, a Nervos DAO, a Polygon, a Ronin, a Solana és a StarkEx.

A fejlesztőcég közölte, hogy a Polygon és a Polygon decentralizált alkalmazások támogatása bekerült az androidos Crypto Browser Project programba és az androidos Operába, míg a Bitcoin, a Celo, az IXO, a Nervos, a Solana, a StarkWare/Deversifi Layer 2 és a Ronin támogatása csak az androidos Operába. A Crypto Browser Project néhány hónapon belül az összes ökorendszert támogatni fogja.

Jorgen Arnesen, az Opera mobilrészlegének az ügyvezető alelnöke kiemelte, hogy azóta, hogy 2018-ban tevékenykedni kezdtek a Web3 világában, folyamatosan építik ki a partnerségüket a legnépszerűbb és legkorszerűbb blokklánc-technológiákkal és a Web3 doménnév-szolgáltatókkal azért, hogy felgyorsítsák a kripto evolúcióját a koncepció bizonyításától a tömeges elfogadás felé. Végső soron a Web3 úton van afelé, hogy mainstream webes technológiává váljon és az internetezőknek kiváló felhasználói élményt és valódi előnyt kell kapniuk.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások