Megvan az új Gyűrűk ura-film szereposztása

Megvan az új Gyűrűk ura-film szereposztása

2022. június 15. 18:28, Szerda
Alakul a Lord of the Rings: War of the Rohirrim.

Elég komoly szereplőgárdát kapott a New Line Cinema és a Warner Bros. Animation által készítendő Gyűrűk ura-film, a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Brian Cox, Gaia Wise, Luke Pasqualino és Miranda Otto lesz a főszereplő. Cox Pörölykezű Helm, Rohan kilencedik királya lesz, Wise és Pasqualino a gyerekeit, Herát és Wulfot alakítják majd, míg Otto ugyanúgy Éowynt alakítja majd, mint az élőszereplős filmekben, és egyben a film narrátora is lesz. Mellettük még Lorraine Ashbourne, Yazdan Qafouri, Benjamin Wainwright, Laurence Ubong Williams, Shaun Dooley, Michael Wildman, Jude Akuwudike, Bilal Hasna és Janine Duvitski kapott kiemelt szerepet a filmben.

A Warner Bros. Pictures 2024. április 12-én tervezi Amerikában bemutatni a Kenji Kamiyama által rendezendő animét. Mint ismert, a Warner korábban elvesztette az élőszereplős adaptációk jogait, azonban az animáltak részben megmaradtak nála. Ahogy azt már korábban is írtuk, a tervek szerint árverezésre kerülnek az élőszereplős jogok is.

A történet főhőse Rohan királya, Pörölykezű Helm lesz, akiről Tolkien könyvének függelékében van szó, és a körítést többek között egy legendás csata fogja adni, amely nagyban határozta meg Középfölde erőviszonyait. Mindez azt jelenti, hogy úgy 250 évvel a filmek előtti, azaz Harmadkori történéseket láthatunk majd.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások