Keanu Reeves visszatérhet a női John Wick-filmre

Keanu Reeves visszatérhet a női John Wick-filmre

2022. november 14. 13:53, Hétfő
Keanu Reeves nem engedi el a John Wick-univerzumot.

Keanu Reeves tárgyalásban van, hogy John Wickként feltűnjön a Ballerina című John Wick-spinoff filmben, amit a Lionsgate készít, és ez nem csak afféle találgatás, hanem a Deadline meg is erősítette a korábbi értesüléseket. A stúdió persze mindezt nem kommentálta, de Reeves részvételável szembe Ian McShane-é már biztosra vehető, ő is visszatér a filmre, mint a The Continental Hotel menedzsere, Winston.

Mint ismert, Ana de Armas lesz a Ballerina főszereplője. Az évek óta tervezett film 2019-ben kezdett valósággá válni, amikor is kiderült, hogy Len Wiseman (Underworld, Total Recall, Live Free or Die Hard) lesz a rendezője. A Lionsgate stúdió alkotásának szkriptjét Shay Hatten írta, aki pár éve még csak feltörekvő fiatal író volt, ma azonban már maga mögött tudhatja az Army of The Dead, az Army of Thieves, valamint a John Wick 3. és 4. részének is a forgatókönyvét.

A John Wick-filmek, valamint a Ballerina között között a kapocs igazából a stílus, valamint a közös univerzum lenne - az univerzumépítés manapság nagyon divatos, ezt nyilván nem kell részleteznünk. A The Hollywood Reporter pár éve arról számolt be, hogy a Ballerina afféle Nikita-szerű film lenne, melynek középpontjában egy fiatal bérgyilkosnő lenne, aki bosszút esküszik azok ellen, akik végeztek családjával.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások