Itt a Magic Mike 3 magyar előzetese

Itt a Magic Mike 3 magyar előzetese

2023. február 2. 15:57, Csütörtök
Ilyen lesz szinkronosan az utolsó Magic Mike-film.

Channing Tatum, Salma Hayek, Caitlin Gerard és Pat Campbell főszereplésével február 9-én kerül itthon mozikba a Magic Mike utolsó tánca, melynek alant megnézhető a szinkronizált előzetese is. A filmet Reid Carolin írta és Steven Soderbergh rendezte.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Magic Mike (Channing Tatum) szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő (Salma Hayek) szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát.
Olyan világba keveredik, amit nem ismer, és egyelőre nem is nagyon szeret. De azt csinálja, amihez ért: összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor!
Azaz mehetne, ha nem jönne közbe néhány olyan akadály, ami nyilvánvalóan lehetetlenné teszi a premiert. Például az, hogy a nő, aki minderre rábeszélte, valami titokban valami egészen másra vágyik…Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások