A Bosch szerint új mosogatógépeit nem lehet rosszul megtölteni

A Bosch szerint új mosogatógépeit nem lehet rosszul megtölteni

2023. július 18. 11:10, Kedd
Ki ne akarná a mobiltelefonjával a mosogatógépe permetező karját vezérelni? Most már beállíthatjuk, hogy a gép melyik részt tisztítsa erősebben.

A Bosch azt állítja, hogy új 800-as és Benchmark sorozatú mosogatógépei végre pontot tehetnek a mosogatógép helyes betöltési módjáról szóló vita végére. Mindezt a felhasználó által szabályozható PowerControl szórókar teszi lehetővé, amin beállítható, hol tisztítson a leginkább. A cég szerint célzott intenzív mosogatást biztosít az alsó állvány bármely pontján, függetlenül attól, hová lettek berakva az edények. Mindehhez a Bosch Home Connect alkalmazás letöltése szükséges, amivel az alsó állvány negyedekre osztható, és az is a lehetőségek között szerepel, hogy az intenzívebb tisztítás az elülső vagy a hátsó részre essen.


A cég statisztikai adatokkal bizonyítja, hogy milyen komoly kérdésről van szó, és hogy mennyire intenzív a tányértisztítási vita. 2000 ember körében végzett felmérésük szerint az amerikaiak 54 százaléka vitatkozik azon, hogyan kell betölteni a mosogatógépet, 87 százalékuk átrendezi azokat, miután valaki más már betette a mosogatógépet, végül pedig 35 százalékuk vitatkozott már erről a párjával. Emiatt alkották meg az új szórókart, amely mindent tisztára tud mosni, függetlenül attól, hogy hová rakták be.


A Home Connect szoftver segítségével a mosogatógép bárhonnan felügyelhető és beállítható vele a kívánt ciklus/opció kombinációja. Az Amazon Alexával vagy a Google Home-mal párosítva mindez hangvezérléssel megtehető. Előbbivel párosítva ráadásul ha a mosogatógép azt észleli, hogy fogyóban van a mosogatószer, akkor automatikusan megrendeli magának. Értesítést küld a telefonra, ha szivárogna a víz, vagy akár igény szerint akkor is, ha befejezte a munkát.

Az új mosogatógépek ebben a hónapban válnak elérhetővé, és áruk meglehetősen borsos lesz, félmillió forint feletti árra lehet számítani. A Bosch weboldalán szereplő legolcsóbb PowerControl karos modell az 1299 dolláros 800-as sorozat.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások