Előzetest kapott az Úriemberek-tévésorozat

Előzetest kapott az Úriemberek-tévésorozat

2024. január 15. 20:33, Hétfő
Ilyen lesz a Gentlemen sorozat formájában.

Már jó ideje kiderült, hogy az Úriemberek (The Gentlemen) című Guy Ritchie-filmtől nem kell búcsúznunk, hiszen tévésorozat formájában fog visszatérni. Az eleve tévésorozatnak indult alkotás így leír egy teljes kört. A szériát Ritchie mellett Matthew Read készítette, és utóbbi a rendezést is elvállalta a Netflixre márciusban érkező sorozatban. A szereplők: Theo James, Vinnie Jones, Kaya Scodalerio, Giancarlo Esposito, Daniel Ings, Joely Richardson és Peter Serafinowicz, valamint Max Beesley, Josh Finan, Alexis Rodney, Chanel Cresswell


A Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant, Michelle Dockery, Charlie Hunnam, Henry Golding főszereplésével készített film szinopszisa a következő volt: "Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igen csak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz."

A sorozat a filmhez úgy kötődik, hogy a főhős Mickey Pearson fűbirodalmán örököl meg egy birtokot." A 2019-ben bemutatott film Amerikában 36 millió dollár bevételt termelt, míg Amerikán kívül 79 milliót.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások